Hockey op maandag en dinsdag
Blijf op de hoogte en volg Richard & Marieke
08 Augustus 2012 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Gisteren zijn eerst naar het HHH gegaan om de kaartjes voor de halve finale van de dames op te halen. Daarna zijn we highlights gaan bekijken. Met de tube naar The Tower Bridge en dan aan de wandel. We ontdekken een heerlijke markt, onder de gewelven van de stad, prachtig en vol heerlijke dingen! We bekijken The Shard (310 meter hoog) en gaan over de Tower Bridge naar de Tower, The Monument en St. Pauls. Dan op zoek naar een kroeg met tv om de finale van Epke te zien. Net op tijd lukt dat en gelukkig is de eigenaar zo aardig om de tv op Epke af te stemmen (we zijn dan toch de enige klanten...). De finale is natuurlijk prachtig! Daarna met de tube naar onze eigen buurt terug, aan het eind van onze straat zit een heerlijke Italiaan dus daar eten we. Vervolgens verder met de tube naar het Olympisch Stadion voor weer 2 hockeywedstrijden: Spanje-Groot-Brittanië 1-1 en Duitsland-Nieuw Zeeland 5-5. Jammer genoeg gaat het weer regenen, maar met paraplu en regencape van Ans (dank!) blijven we droog. Het is twaalf uur geweest als we thuis zijn.